[vc_row][vc_column][vc_column_text]
فروش شیر الاغ و فرآورده های آن در تهران
شیر الاغ دارای خواص فروان درمانی ، بهداشتی و زیبایی می باشد که توسط پزشکان سنتی و مدرن تجویز می شود.
استفاده از شیر الاغ توسط انسان برای مقاصد آرایشی و بهداشتی از زمان مصر باستان محبوبیت داشته است.[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” style=”square” message_box_color=”turquoise” icon_fontawesome=”fa fa-phone”]
برای خرید مستقیم و بی واسطه شیر الاغ از مزرعه تماس بگیرید
فروش شیر تازه الاغ مرغوب با قیمت عالی هر لیتر ۲۱۵ هزار تومان
[/vc_message][vc_column_text]
استفاده از شیر الاغ در طب سنتی
بقراط پدر علم پزشکی، اولین کسی بود که از ارزشها و فواید دارویی شیر الاغ نوشت.
در دوران روم باستان استفاده از شیر الاغ یک درمان معمول شناخته می شد. رومیان در دایره المعارف خود، ناتورالیس هیستوریا، به طور گسترده ای در مورد فواید شیر الاغ برای سلامتی نوشته اند، اما تا قبل از رنسانس استفاده از این ماده مقوی مورد توجه نبود.
پس از آن، ژورژس لوئیس لیکر (طبیب مشهور فرانسوی) از مزایای شیر الاغ در کتاب مشهور خود نوشته و عنوان کرده که خواهر ناپلئون از شیر الاغ برای سلامت پوست خود استفاده می کرده است.[/vc_column_text][vc_column_text]در قرن نوزدهم در فرانسه، دکتر پروت از بیمارستان انفس شیر خوردن کودکان بدون مادر از الاغ را مطرح کرد.
از آن زمان به بعد تا قرن بیستم شیر الاغ برای کودکان بدون شیر مادر مورد استفاده قرار می گرفت.
تولید شیر الاغ
تولید شیر الاغ با انواع لبنیات معمولی تفاوت زیادی دارد، خصوصا از نظر میزان شیر تولید شده که محدود بیشتری دارد.
پستان الاغ ظرفیت کمی دارد (ماکزیمم ۲٫۵ لیتر) و بخشی از شیر تولید شده باید در آن باقی بماند.
شیر دوشی باید دو تا سه ساعت پس از جداسازی کف از شیر انجام شود.
الاغ توانایی شیردهی نیم تا ۱٫۳ لیتر در روز به مدت ۶ الی ۷ ماه را دارد.
میزان تولید شیرالاغ به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله، قابلیت تولید شیر خود الاغ ، تغذیه ، ژنتیک ، مدیریت تولید مثل و موارد دیگر.[/vc_column_text][vc_column_text]
اجزای شیر الاغ
در بین پروتئین های عملکردی که در شیر الاغ شناسایی شده اند ، مولکول هایی وجود دارند که در محافظت ضد میکروبی مانند لیزوزیم و لاکتوفرین فعال هستند.
محتوای لاکتوفرین در شیر الاغ بین مقادیر پایین شیر گاو و مقادیر بالاتر شیر انسان است.
لاکتوفرین رشد باکتریهای وابسته به آهن در دستگاه گوارش را مهار می کند. این برخی ارگانیزم ها مانند کولیفرم ها و مخمرها را که به آهن نیاز دارند مهار می کند.
لیزوزیم موجود در شیر الاغ در مقادیر زیادی وجود دارد ، در واقع از ۱٫۰ میلی گرم در میلی لیتر تا ۴ میلی گرم در میلی لیتر ، بسته به روش تحلیلی مورد استفاده (شیمیایی یا میکروبیولوژیکی) متغیر است. منبع
لیزوزیم موجود در شیر الاغ بسیار پایدار است و در برابر اسید و پروتئین بسیار مقاوم است و ممکن است در پاسخ ایمنی روده نقش بسزایی داشته باشد. منبع[/vc_column_text][vc_column_text]
میزان ماده مغذی
شیر الاغ به دلیل داشتن لاکتوز ، پروتئین ها ، مواد معدنی و آمینو اسیدهای چرب امگا ۳ به شیر انسان شبیه است.
از نظر انرژی علی رغم محتوای بالای لاکتوز شیر الاغ ، مقدار چربی متوسط کمتر است.
شیر الاغ حاوی ترکیبات تقویت کننده سیستم ایمنی (به ویژه لیزوزیم و لاکتوفرین) برای محافظت از نوزادان در برابر عفونت و بیماری است.
علاوه بر این ، عطر و طعم و شکل شیر الاغ برای کودکان جذاب است.
خرید شیر الاغ
شیر الاغ در تهران و سایر شهرستان ها توسط شرکت کشت و صنعت ماه سار به فروش می رسد.
برای سفارش و خرید شیر الاغ از شرکت کشت و صنعت ماه سار ، به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.[/vc_column_text][vc_column_text]از دیر باز شیر الاغ درجهت مصارف دارویی و درمانی مورد مصرف قرار می گرفته است. امروزه با رشد دانش و تکنولوژی این محصول و فرآورده های آن در صنایع مختلف مورد مصرف قرار میگیرد.
آنالیز شیر الاغ:
- ۶۵% لاکتوز
- ۰٫۷ چربی
- ۱٫۶ پروتین
- ۷% (PH)
خصوصیات فیزیکی شیر الاغ:
طبعی سرد داشته و توصیه می شود همراه با خرما یا عسل میل گردد.
به جهت میزان لاکتوز موجود در شیر الاغ طعم شیرینی دارد.
چربی شیر الاغ اندک بوده و از نظر ظاهری رقیق می باشد.
خواص شیمیایی شیر الاغ:
به جهت میزان (PH) و میزان پروتئین و چربی موجود در شیر الاغ و میزان قابل ملاحظه ی پروتئین لاکتوزین(مهار کننده عفونت) و آنزیم لیزوزیم(از بین برنده باکتریها) به شیر انسان شباهت زیادی داشته و در برخی کشورها و در طب سنتی ایران جهت مصرف خردسالان و کودکان مورد استفاده قرار می گرفته است .
– لیزوزیم: لیموزین شکننده و هیدرولاز کننده غشا باکتریها و متشکل از ۱۲۹ اسید آمینه و آنتی بیوتیک طبیعی می باشد که توسط الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلسن کشف و معرفی گردید.
– لاکتوفرین:پروتئین چند کاره با قدرت جذب بالای آهن از آنجا که پاتوژنها و باکتریهای مضر برای حیات به آهن نیاز دارند این پروتئین با جذب آهن بالا بصورت غیر مستقیم شرایط را برای آنها محدود کرده و به عنوان مهار کننده عفونتها عمل می کند.
شیر الاغ حاوی ویتامینهای (C-A-B1-B2-B6-D-E ) می باشد
دربسیاری از کشورها از فرآورده های شیر به عنوان مکمل استفاده میشود.
بیماریهای هدف:
- بیماریهای ریوی شامل آلرژی ،آسم ، سرفه، سیا سرفه.
- بیماریهای پوستی شامل اگزما.
- بیماریهای گوارشی: در صورت مصرف حدود ۹۰ روز باعث درمان زخم معده و جلوگیری از گسترش این عا رضه خواهد نمود.
- محصولات گوناگونی آرایشی و بهداشتی مانند صابون ، کرم و پماد شیر الاغ جهت شفافیت و جوان سازی پوست مورد استفاده قرار می گیرند.
اهداف مجموعه کشت و صنعت ماه سار
در حال حاضر با همکاری دو شرکت دارویی مشغول انجام آزمایشات گسترده در خصوص عملکرد موثر فرآورده های شیر الاغ بر روی بیماری پوستی پستوریازیس (پوست صدف) که فاقد درمان می باشد، هستیم و امید است در خاتمه ی آزمایشات بتوانیم روشهایی مطلوب در جهت کنترل و درمان این عارضه و محصولی با کیفیت در دسترس متقاضیان قرار دهیم.
- تولید فرآوردهای شیر الاغ (شیر خشک – پنیر – دوغ)
- احداث مزرعه پایلوت پرورش الاغ جهت تولید شیر و اصلاح نژاد این گونه
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]